28.1.2013

Tofu-pinaattipasta





pkt tofua (itellä oli maustamaton, mutta maustettu olisi varmaan vielä parempi!)
täysjyväpastaa keitettynä kolmelle-neljälle
sipuli
5 valkosipulin kynttä
soijakastiketta
maapähkinäöljyä (mikä tahansa öljy käy, mutta tuolla sai kivan pähkinäisen maun)
prk ruokakermaa
pussillinen pakastepinaattia
pippurisekoitusta

Laita pasta kiehumaan ja kuutioi tofu ja jätä se hetkeksi talouspaperin väliin, jotta liika neste imeytyy pois. Silppua sipuli ja kuullota sitä öljyssä. Lisää tofu ja valkosipuli ja paista niin kauan, että tofu saa väriä. Mausta soijakastikkeella (muutama ruokalusikallinen riittää hyvin)
Sulata pinaatti ja valuta pasta. Heitä yhteen pasta, tofu-sipulisekoitus, pinaatti ja ruokakerma. Mausta pippurilla (ja jollain muulla, jos mieli tekee)

Voilà !

2 kommenttia:

  1. Hei tälleen kiinalaisena ja suurena tofun ystävänä haluan jakaa sun kanssa hauskan tofuvinkin! :P Yleensä ostan ite kans maustamatonta, koska se on halvinta, ja jos vanhemmat ostaa niiden kamuilta, niin sitä saa vaan ämpäreissä maustamattomana :P Mut eniveis, tykkään heittää tofut pakastimeen! Tällöin niistä tulee ihanan ryppysiä ja paistettaessa ne imee itteensä paremmin makua :) Toivottavasti tää oli uus juttu sulle! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo kiitos vinkistä! En oo tajunnutkaan kokeilla noin, heti ens kerralla menee testiin! :)

      Poista